Política

Manifestació independentista amb milers de participants

Laporta i l'alcalde d'Arenys de Munt encapçalen la marxa de les plataformes sobiranistes. ERC s'afegeix a la cua

El president del Barça, Joan Laporta, i l'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Móra, són els protagonistes de la tarda de la Diada. Tots dos han estat les figures més retratades d'entre les personalitats que encapçalaven la manifestació sobiranista que ha començat a la plaça Urquinaona a les sis de la tarda, amb una hora de retard sobre el previst.

La marxa ha estat una suma de dues manifestacions: una de convocada per les plataformes independentistes Sobirania i progrés, Plataforma pel dret a decidir (PDD) i Deu Mil.cat –sota el lema Som una nació, volem un Estat propi– i la que fa cada any ERC. Tot i haver estat plantejades per separat, el lloc i l'hora de la cita coincidien, amb la intenció implícita de donat imatge d'unitat.

Amb Laporta i Móra sostenien la pancarta el nou president de la PDD, Josep Cruanyes, el sociòleg Salvador Cardús, la representant de Sobirania i Progrés Elisenda Paluzie i el vicepresident d'Òmnium Cultural, Vicent Sanchis, entre d'altres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.