Política

santa susanna

ERC i PSC volen respostes per la rierada

Reclamen tots els informes tècnics a les diferents administracions

Les inundacions i els desperfectes que va ocasionar l'aiguat del divendres 24 a Santa Susanna han generat un intens debat polític per la situació creada i la necessitat d'assumir responsabilitats polítiques. ERC, que no té representació municipal, i el principal grup a l'oposició, PSC, van presentar ahir en el ple extraordinari dedicat a la rierada un seguit de demandes per conèixer fil per randa el procés seguit des del consistori abans, durant i després de l'episodi meteorològic.

Republicans i socialistes consideren “molt greu” l'incident, especialment el desbordament de la riera en quatre punts a la part alta i que va afectar de ple diversos equipaments, com ara el pavelló o l'escola Montagut, a banda d'habitatges particulars.

Entre les demandes presentades hi ha la de saber si l'Ajuntament havia estat avisat, i a quina hora, de l'amenaça de pluges pel Servei Meteorològic i quin pla d'emergències es va aplicar. Les formacions també volen els informes del Consell Comarcal, la Diputació i l'ACA “sobre la riera, les obres de pas que hi ha al llarg del tram de la riera de l'N-II amunt i les actuacions de neteja forestal” que es van dur a terme des del 10 de juny fins a finals d'agost coordinades per la regidoria de Medi Ambient, entre altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.