Política

Navarro diu que li agradaria recuperar la militància socialista si és candidat a alcalde de Benidorm

El primer edil assegura que passe el que passe en el comitè federal continuarà en el càrrec

L'alcalde de Benidorm, Agustín Navarro, proposat per l'agrupació socialista local per encapçalar la llista del partit com a independent, ha declarat que li agradaria recuperar la militància en el PSPV-PSOE —a la qual va renunciar en presentar una moció de censura en 2009— si finalment és confirmat com a candidat, encara que ha assegurat que aquest “és un tema menor”.

L'alcalde ha reconegut que està impacient perquè arribe dissabte, dia en què el comité federal del PSOE es pronunciarà sobre la proposta de l'agrupació de Benidorm. “Vull que s'acabe ja aquest tema per a no despistar-me del que és important”, ha manifestat Navarro que té “bones sensacions” sobre el veredicte.

El primer edil ha assegurat que la decisió final del comité no modificarà en cap sentit la seua voluntat de continuar sent alcalde de la localitat fins a les eleccions municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.