Política

Mas garanteix un combat “a mort” contra el fracàs escolar

El candidat convergent ha assegurat que farà una defensa aferrissada de l'escola catalana i de la immersió lingüística

El líder de CiU replica al president del PP, Mariano Rajoy, que els populars no estan precisament entre les preferències de la federació per pactar

El candidat de CiU a la Generalitat, Artur Mas, ha garantit aquest dissabte un combat “a mort” contra el fracàs escolar si arriba al govern, amb l'objectiu de reduir-lo a la meitat en deu anys i arribar així als nivells europeus, situats en el 15%.

Alhora, també ha assegurat que farà una defensa aferrissada de l'escola catalana i de la immersió lingüística.

Mas ha qüestionat la despesa que ha destinat el tripartit en iniciatives com la sisena hora i la setmana blanca.

“Hi ha hagut molta disbauxa, molta alegria i moltes decisions que s'han pres de manera erràtica, de manera inoportuna i gastant uns diners que si hi eren, es podrien haver posat allà on són fonamentals”, ha considerat.

Preferències de pactes

Mas, ha aprofitat per replicar al president del PP, Mariano Rajoy, que els populars no estan precisament entre les preferències de la federació per pactar.

Després que Rajoy digués que no s'entendria que el PP pactés amb algú que no celebra la victòria de la selecció espanyola de futbol, Mas li ha pagat amb la mateixa moneda i li ha preguntat si ell s'alegraria d'una victòria de la selecció catalana.

I ha afegit: “Si està molt preocupat perquè aquestes coses ens allunyen, cap problema, perquè no està precisament en el terreny dels nostres amors polítics que volem conrear. Cadascú a casa seva”, ha conclòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.