Política

ERC només pactarà si s'apliquen preus justos als pagesos

ERC només negociarà per formar part del proper govern de la Generalitat si s'aconsegueixen preus justos per als productors agroalimentaris catalans. Segons els republicans, això permetria que el pagès tingués un marge econòmic per damunt del preu de cost i, alhora, que el consumidor tingués productes propis de qualitat a preus inferiors als actuals. Aquest és l'anunci que va fer el cap de llista de la formació independentista per Tarragona, Sergi de los Rios, que va participar en un esmorzar organitzat per la Cooperativa Agrícola de Riudoms amb motiu de la fira de l'Oli.

De los Rios va insistir en el fet que “un sistema de preus justos és tan bo per al productor com per al consumidor”. A més, a ERC també volen que el proper govern redacti i executi el pla estratègic nacional del sector alimentari per tal que serveixi de guia per a la política agrària dels propers anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.