Política

DIEGO SÁNCHEZ

NÚMERO 18 DE LES LLISTES DEL PP PER BARCELONA

“Volem parlar d'immigració sense complexos”

El president popular del Maresme, regidor a l'Ajuntament de Pineda i conseller comarcal, s'estrena com a candidat al Parlament i ho fa en un lloc que, segons les enquestes, serà difícil que surti. En qualsevol cas, Diego Sánchez se sent “afortunat” per viure la política des d'un altre angle.

Se li ha girat feina

Ben cert, però estic motivat i il·lusionat per aportar el meu granet de sorra al projecte de país que defensa la meva formació.

Com veu la campanya quan falten pocs dies per les eleccions?

Tenim clar que les nostres prioritats han de coincidir amb buscar solucions a les problemàtiques que la gent del carrer ens fa arribar: l'economia, la immigració, la seguretat i la mobilitat. No volem dedicar ni un minut a parlar de temes d'identitat ni de nacionalisme, ja que no porten enlloc.

Doncs parlem dels grans eixos programàtics aplicats a la comarca. Realment creu que la immigració és un problema al Maresme?

Ara no. Però n'hem de parlar sense complexos i amb serenor, perquè això preocupa la ciutadania. Nosaltres defensem la immigració, però de manera ordenada i regulada i pensant en la persona, en l'immigrant amb tots els seus drets, però també amb tots els seus deures.

També posen l'accent en resoldre l'atur.

El Maresme supera el 15% de l'atur i hi ha poblacions en què s'arriba al 20%. Hem de reformar les administracions, incentivar la petita i mitjana empresa i els autònoms, facilitar la ubicació de més indústria i posar benzina al motor turístic amb l'especialització.

El debat sobre la mobilitat al territori, malgrat tot, queda lluny de resoldre's.

La posició del PP ha estat coherent des del començament, cosa que no es pot dir d'altres formacions. Nosaltres defensem la gratuïtat dels peatges per als conductors de la comarca fins que no hi hagi una alternativa real a la carretera N-II. Reclamem més inversions en transport públic per carretera i per tren. Pel que fa al projecte de la ronda, sense consens al territori no és viable. La imposició de la proposta del PSC, que'ha quedat sol, respon a l'estratègia política, no a la veritable necessitat dels maresmencs.

Al Maresme el castellà està en desavantatge respecte del català?

Rotundament, no.

I, aleshores, com s'ha d'interpretar el missatge de llengua que defensa el seu partit?

Ben senzillament: el PP defensa la llibertat dels catalans i les catalanes a triar la llengua amb què volen educar els seus fills i amb què es poden adreçar a les administracions. Sense sancions, amb plena normalitat, com passa al carrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estats units

A Trump el preocupava que sortissin històries de la seva “vida personal”

barcelona
guerra a europa

Rússia pressiona Khàrkiv i avança al nord de la regió ucraïnesa

barcelona
política

Ponsatí deixa la primera línia política

barcelona
estats units

Trump lidera les enquestes amb Biden tocat per Gaza

barcelona
POLÍTICA

L’ANC reclama a l’independentisme bloquejar el possible govern d’Illa

barcelona
política

Parlon: “El PSC no donarà suport a una investidura de Puigdemont”

barcelona
política

Aragonès deixa la primera línia política

barcelona
política

Puigdemont també presentarà candidatura a la presidència

Argelers de la Marenda

Girona continua sent feu de Junts i el PSC emergeix

girona