Política

CiU té 4 dels 7 diputats vallesans i el PSC, el PP i ERC en treuen un

El Vallès Occidental tindrà en la novena legislatura del Parlament de Catalunya 7 diputats –igual que el 2006–, però amb una correlació de forces diferent. CiU incrementa de 3 a 4 diputats, mentre que el PSC perd 2 representants vallesans i es queda només amb un. El PP manté l'únic representant comarcal que tenia, mentre que ERC n'aconsegueix un.

Pel que fa a CiU, repeteixen l'exalcalde de Castellar, Lluís Corominas, el portaveu municipal de Terrassa, Josep Rull, i el regidor de Sant Cugat, Joan Recasens. La novetat –tot i haver estat diputat del 1999 al 2006– és l'actual alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder.

El PSC només manté al Parlament la regidora de Sabadell, Montserrat Capdevila, i perd els escons que des del 2006 tenien el santcugatenc Josep Maria Balcells i el terrassenc Josep Casajuana.

El PP manté com a diputada la portaveu municipal de Montcada, Eva García. I ERC estrena diputat vallesà de la mà de l'exregidor de Sant Llorenç Savall, Marc Sanglas. ICV-EUiA continua, una legislatura més, sense un diputat vallesà dins el seu grup parlamentari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.