Política

Rivera anuncia que C's votarà en contra de la investidura de Mas

El líder de Ciutadans afirma que no li donaran suport perquè no vol “complir la sentència” del TC sobre l'Estatut

El president de C's admet que podrien posar-se d'acord en les mesures contra la crisi

El líder de Ciutadans (C's), Albert Rivera, ha avançat avui que la seva formació no pensa votar a favor de la investidura d'Artur Mas com a president de la Generalitat de Catalunya. Rivera ha fet aquest anunci a la sortida de la reunió que ha mantingut aquesta tarda amb el president de CiU en el marc de la ronda de trobades que aquest està mantenint amb les diferents forces polítiques que han obtingut representació parlamentària.

El diputat ha afirmat que no votarà a favor de la investidura de Mas perquè “no vol complir amb la sentència del Tribunal Constitucional” (TC) sobre l'Estatut de Catalunya. “M'agradaria un president que complís les sentències, respectes les llibertats individuals i acceptés l'Estatut tal i com és ara”, ha reblat.

El president de C's ha explicat que aquesta era una de les tres principals condicions que ha plantejat al líder convergent per donar suport a la seva investidura. Les altres qüestions que ha posat damunt la tula han estat la crisi econòmica i la necessitat d'un pacte anticorrupció.

Pel que fa a les mesures contra econòmiques, Rivera ha admès que en aquest punt tenien una bona sintonia i que la prioritat de tots dos és la de crear llocs de treball per sortir de la recessió. Sobre el pacte anticorrupció, també ha constatat que podien arribar a entendre's, tot i que no estan d'acord en les formes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.