Política

Alarte diu que les prospeccions petrolieres són un “greu error”

El líder del PSPV secunda l'opinió de l'alcalde socialista de Gandia i del PP

El secretari general del PSPV-PSOE, Jorge Alarte, ha assegurat que no dóna suport a les prospeccions petrolieres que el govern socialista ha autoritzat en les costes valencianes. “Jo també crec que és un greu error”, ha declarat el líder del PSPV que, d'aquesta manera, subscriu l'opinió expressada pel també socialista alcalde de Gandia, José Manuel Orengo, i pel candidat del partit a alcalde de València, Joan Calabuig, i igualment per la direcció del PP valencià.

No obstant això, Alarte s'ha mostrat molt crític amb la posició del partit de Francisco Camps en aquesta qüestió. “Per què el PP no es va oposar als sondejos petroliers que Aznar va autoritzar a les Illes Columbretes quan González Pons era senador i Zaplana, president de la Generalitat?”, es pregunta els socialista, que ha retret igualment al PP la “inacció” en els últims 36 mesos a l'hora d'exhibir el seu rebuig a les prospeccions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.