La nova agrupació del PSC vol posar fi a la confrontació a Viladecavalls

El partit escull la comissió executiva després d'expulsar els set antics membres

«De confrontació a l'Ajuntament de Viladecavalls, ja n'estem cansats», va assegurar ahir el nou primer secretari del PSC a Viladecavalls, Antoni Navarro. Amb el suport de les agrupacions del Vallès presents a l'acte, Navarro va proposar un canvi per «regenerar la política del poble». Malgrat l'endeutament «exagerat», els socialistes s'han proposat donar a conèixer les seves propostes tot i no tenir representació municipal.

El secretari d'organització del PSC del Vallès Oest, Josep Ballart, va anunciar que la comissió de garanties del partit va resoldre expulsar els dos regidors que van arribar a l'acord amb Homs i la resta de l'antiga comissió executiva. En total, el PSC ha expulsat set militants. Ballart va advertir que si l'antiga agrupació continua utilitzant anagrames o símbols socialistes emprendrà accions legals. «El pacte de desgovern, s'ha de dir, de Convergència amb dos regidors trànsfugues», va denunciar Ballart, que va exigir-los la dimissió. Per la seva banda, el primer secretari del PSC del Vallès Oest, Pere Navarro, va admetre que la situació a Viladecavalls l'ha viscut com un «fracàs».

Els «venuts» a Terrassa

El regidor de l'agrupació socialista independent de Viladecavalls, Francisco García Cano, va denunciar que se'ls hagi negat el dret a ser del PSC. «No és normal ni democràtic que les persones de Terrassa usurpin la representació que correspon a unes altres de Viladecavalls», critica García Cano en un comunicat que afegeix que «això són interessos de partit i ambicions personals, d'aquells que, venuts a Terrassa, es presten a fer-los el joc brut». Dimarts que ve es reuniran per constituir-se oficialment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
12 DE MAIG

El ‘presidente’ és Pedro

Sant Boi de Llobregat

Més mobilitat ferroviària

Girona

Estudiants desencantats

LA BISBAL D’EMPORDÀ

Cañigueral defensa l’impuls del contingut audiovisual en català per als infants

LA BISBAL D’EMPORDÀ
israel

L’Exèrcit israelià nomena el substitut del cap dels serveis d'Intel·ligència

barcelona
GIRONA

Ernest Urtasun: “Salvador Illa no està preparat per governar”

GIRONA
escòcia

John Swinney es perfila com a nou líder de l’SNP amb la retirada de Kate Forbes

barcelona
estats Units

Biden trenca el seu silenci sobre les protestes universitàries contra la guerra a Gaza

barcelona
suïssa

Activistes propalestins ocupen un hall en la Universitat de Lausana

barcelona