Política

Unió de l'Ebre s'assegura l'ICD i Governació

Entren Gemma Carim i Rosa Peig, i Anna Solé ho fa a Benestar al Camp

Rosa Maria Peig, natural de Vilalba dels Arcs i funcionària dels serveis territorials de Treball a les Terres de l'Ebre, serà la nova directora territorial de Governació i Relacions Institucionals, en substitució del republicà Carles Pasqual. Peig és llicenciada en dret i serà la primera directora territorial d'Unió al territori, ja que fins ara els directors nomenats oficialment són de Convergència o han estat proposats per aquest partit: Àngel Martí (Ensenyament) i Albert Gómez (Salut). Un altre càrrec que fonts d'UDC van poder confirmar ahir és el de l'alcaldessa de Vinebre, Gemma Carim, que rellevarà la tortosina Alícia Gamundi (ERC) al capdavant de la coordinació territorial de l'Institut Català de les Dones (ICD) a l'Ebre. Encara queda per confirmar oficialment els nomenaments anunciats de Francesc Ferrer (Cultura), Mercè Miralles (Empresa i Ocupació), Manolita Cid (Benestar i Família) i Pere Vidal (Agricultura, Ramaderia, Pesca i Medi Ambient). A més, si no hi ha canvis, la previsió és que el delegat, Xavier Pallarès, assumeixi les competències de Justícia, Economia i Coneixement i Interior, a més de les de Territori i Sostenibilitat.

A Tarragona, a banda, avui serà presentada Anna M. Solé i Ramos (UDC) com a nova directora dels serveis territorials de Benestar Social i Família. Solé té una àmplia experiència en l'àmbit social, de la justícia i la protecció a la infància i l'adolescència en l'administració catalana. Entre el 1995 i el 1999 ja va ser delegada territorial de Justícia a Tarragona. Entre el 2000 i el 2002 seria directora general d'Atenció a la Infància –àrea en què des del 2007 era la cap del servei a Tarragona–, i entre el 2002 i el 2004, directora general de Justícia Juvenil. Solé, de 53 anys, forma part, a més, del comitè executiu intercomarcal d'UDC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La UE torna a mirar a l’est per créixer

Brussel·les
Isidre Pineda i Moncusí
Alcalde de Caldes de Montbui (ERC)

“No hi ha hagut mai una aposta pel termalisme català”

Caldes de Montbui
Salvador Vergés
Candidat de Junts per Girona

“Sovint hem governat més nosaltres que el mateix govern”

Molts ous en una cistella

Argelers
Alejandro Fernández
Candidat del PP

“És evident que Illa prioritza un acord amb el separatisme”

Barcelona

Violència de gènere, prioritat

Barcelona
Sud-àfrica

Aproven la llei contra els delictes d’odi

Barcelona
guerra a Gaza

Acaben sense acord les negociacions per una treva a Gaza

Barcelona

La CUP vol garantir l’atenció en català a la sanitat i als serveis públics

TORROELLA DE MONTGRÍ