Política

Martínez (CiU) aspira a revalidar l'alcaldia de Sant Vicenç

L'actual alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez, tornarà a encapçalar la llista de CiU en les pròximes eleccions municipals. Martínez va ser escollit candidat per unanimitat i té com a repte revalidar l'alcaldia aconseguida fa quatre anys.

Com a principals objectius per al pròxim mandat, Martínez es va marcar enllestir els projectes començats i “potenciar l'habitatge protegit”. Aconseguir la construcció de l'institut –que ara funciona amb mòduls prefabricats– o fer una piscina coberta són altres projectes que l'actual alcalde intentarà fer realitat si torna a governar.

Pel que fa a possibles pactes postelectorals, l'alcalde es va mostrar obert a “parlar amb tothom, sempre que es vulgui treballar pel poble”. D'altra banda, Martínez va valorar positivament l'actual mandat i va qualificar de “brillant” la gestió municipal, tot i els canvis de govern que hi va haver. I és que CiU va començar governant amb AxSV i ERC, i el mandat acabarà amb el PSC al govern municipal en lloc dels republicans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.