Política

cabrils

L'impulsor de la consulta, alcaldable d'ERC

Xavier Viudez substitueix, doncs, el regidor de Cultura, Miquel Ponsa

El portaveu de Cabrils Decideix –entitat que va organitzar la consulta independentista el 28 de febrer–, Xavier Viudez, és el nou candidat d'ERC a l'alcaldia del municipi. L'assemblea el va escollir en substitució de l'actual regidor de Cultura, Participació i Comunicació, Miquel Ponsa, que abandona la política després de sis anys al consistori. Nascut a Barcelona, Viudez és llicenciat en física i exerceix com a consultor informàtic. Ha estat secretari d'organització de la federació d'associacions Coordinadora Gai-Lesbiana i ha col·laborat amb altres organitzacions i ONG municipals i nacionals. Actualment és secretari d'organització de la secció local d'ERC a Cabrils i membre de la sectorial de la societat de la informació.

D'altra banda, divendres va ser presentada la candidata republicana a l'Ajuntament de Teià, que serà l'actual tinent d'alcalde, Emma Peiró. Peiró, que va agafar el relleu de Bosch a mitjan mandat, ja va ser escollida candidata a finals del 2009.

37
anys té
el nou candidat d'ERC a l'alcaldia de Cabrils, Xavier Viudez.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.