Política

sant llorenç d'hortons

El partit confia que la justícia aclarirà els dubtes sobre la gestió municipal

El primer secretari de la Federació del PSC defensa la decisió de Jover d'acudir al fiscal

Recorda la baixa credibilitat que té ara la classe política

El primer secretari de la Federació del PSC de l'Alt Penedès-Garraf, Rafael Roig, es va mostrar ahir tranquil davant el procés que viu en les últimes setmanes l'Ajuntament de Sant Llorenç d'Hortons. Des que l'alcalde, el socialista Àlex Jover, va fer pública la seva decisió de denunciar l'exgerent de l'empresa municipal d'urbanisme (GIM), el també socialista Josep Esteve, no han parat de fer declaracions i contradeclaracions.

Rafael Roig va apel·lar ahir al sentit de la responsabilitat i va mostrar el seu suport a l'alcalde davant la decisió d'acudir a la justícia. “La justícia serà la que ens dirà si hi ha o no hi ha responsabilitats, però si tu, com a càrrec públic, tens indicis d'alguna cosa, ho has de posar en coneixement del fiscal, no pots mirar cap a una altra banda”, va dir Roig. El problema, ara, per al primer secretari, és que “a les portes d'una campanya electoral, les lectures que es faran d'això seran intencionades”. Roig va dir que, en alguns sectors, hi ha ganes de distreure l'atenció i també va assegurar que alguns que ara fan castells de focs s'haurien posat les mans al cap si hi hagués hagut irregularitats i no s'haguessin denunciat.

Després que s'ha conegut la denúncia de l'alcalde contra Josep Esteve, el regidor del grup mixt, el també socialista Agustí Soler, va fer pública una denúncia que ell mateix va presentar contra Àlex Jover per suposades irregularitats que podrien haver estat la causa de la seva marxa del govern.

LES FRASES

Si tu tens indicis d'alguna cosa, com a càrrec públic, no pots mirar cap a una altra banda
Rafael Roig
primer secretari de la federació del psc a l'alt penedès-garraf
En aquest moment, a les portes d'una campanya electoral, el procés pot quedar contaminat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.