Política

política

Aliança entre ERC i l'Entesa a Sant Vicenç

ERC i l'Entesa concorreran juntes en els pròxims comicis municipals a Sant Vicenç de Montalt sota el nom d'Esquerra+Entesa. Segons va explicar l'actual regidor d'ERC Pere Orts, les dues formacions –actualment a l'oposició– s'uneixen “amb la idea de sumar”. “Coincidim a analitzar les accions a desenvolupar”, va explicar Orts, que va recalcar que “l'objectiu número u serà donar servei a les persones, i encara més en moments tan delicats de crisi com l'actual”. En aquest sentit, la nova coalició es proposa “gestionar el pressupost sense prometre grans inversions”, va comentar el regidor republicà. De moment, la nova aliança política encara no té decidit el cap de llista, “però això no serà un problema”, segons va manifestar Orts.

Pel que fa a possibles pactes postelectorals, el regidor republicà no es va tancar a arribar a acords amb cap formació política, però sí que va deixar clar que amb la suma d'ERC i l'Entesa “s'aposta clarament per liderar un canvi que permeti vertebrar una majoria al voltant de la coalició”. El pròxim dia 25 se'n farà la presentació pública.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.