Política

Tres detinguts en l'operació pel suposat finançament irregular d'UM

Els arrestats són Catalina Palleras, Paula Cortés i el coordinador de l'àrea de Medi Ambient de Palma, S.M.

S'investiga la contractació presumptament irregular de militants del partit per a càrrecs públics i la compra de vots

Tres persones han estat arrestades avui a Palma en el marc de l'operació per investigar el suposat finançament irregular d'Unió Mallorquina.

A la detenció de Catalina Palleras, ex-gerent de l'Institut Municipal de Formació Ocupacional i Treball (IMFOF) de l'Ajuntament de la capital mallorquina, s'hi han afegit les de la número quatre d'UM a les passades eleccions locals a Palma i excoordinadora de Medi Ambient d'aquesta ciutat, Paula Cortes, així com el seu successor al càrrec, S.M.

Durant aquesta operació s'han realitzat fins ara tres escorcolls. El primer s'ha fet a la seu de la formació política mallorquina i ha durat més de cinc hores. Els altres dos s'han tingut lloc a les dependències de l'IMFOF i a les oficines de Medi Ambient de l'Ajuntament palmesà.

En aquests escorcolls els agents han requisat nombrosa documentació relativa a les contractacions presumptament irregulars de militants d'UM per a càrrecs públics prop de les passades eleccions de maig del 2007 i una suposada compra il·legal de vots.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.