Política

política municipal

El polèmic Miguel Uroz, alcaldable del PSC a Querol

El batlle va ser imputat en un delicte de corrupció urbanística fa tretze mesos però el partit, en el qual no milita però del que n'és simpatitzant des de fa vint anys, li revalida la confiança

Miguel Uroz, alcalde de Querol, que va ser notícia de primera plana per la seva imputació, fa un any i tres mesos, en un cas de corrupció urbanística al seu municipi, figura entre els alcaldables que el PSC ha elegit a la comarca de l'Alt Camp. Miguel Uroz en declaracions a El Punt expressava la seva satisfacció per l'elecció que ha fet el que considera el seu partit de tota la vida, “almenys des de fa vint anys”, tot i que sempre ha concorregut a les llistes com a independent i no pensa canviar de parer. “Jo no em canvio de jaqueta cada vegada que hi ha eleccions com altres”, remarcava Uroz, que no tan sols està convençut que guanyarà les eleccions sinó també que obtindrà la majoria.

El partit també ha confirmat que Ramon Banach liderarà la llista a Aiguamúrcia; Sebastià Morales, a Cabra del Camp; Josep M. Abellà, al Pont d'Armentera; Vicenç Navarro, al Rourell; Josep Lluís Cusidó, a Vallmoll; Josep Comas, al Vendrell, i Núria Segú, a Valls. Xavier Esplugas, coordinador comarcal, ha subratllat que l'objectiu és presentar candidatures socialistes a tots els pobles de la comarca. Estem convençuts que ens revalidaran la confiança allà on governem i ens donaran l'opció de fer-ho als municipis on hem estat a l'oposició en aquests quatre anys”.

LA FRASE

Jo no em canvio de jaqueta com fan altres cada vegada que hi ha eleccions
Miguel Uroz
ALCALDE DE QUEROL

“Hem tingut possibilitats de govern”

“Els socialistes ens presentem davant de la ciutadania amb els deures fets. Als municipis on hem tingut responsabilitats de govern, com ara a Valls, Alcover i Vila-rodona, l'avanç i la bona feina que s'ha fet durant aquest mandat municipal ha estat innegable”, declarava Xavier Esplugas, coordinador comarcal. D'altra banda, Josep Lluís Cusidó, alcaldable socialista per Vallmoll, ha assegurat: “Assumeixo amb il·lusió i amb les mateixes ganes que el primer dia el repte de treballar des de l'Ajuntament per continuar millorant la qualitat de vida dels veïns del poble. Un dels nostres principals objectius és acabar els equipaments que hem començat.".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Montero afirma que l’Estat protegeix els “interessos de Catalunya” transferint-hi recursos “suficients”

barcelona
política

El Govern va renovar el compromís amb Hard Rock abans de pactar els pressupostos

barcelona
Maite Selva i Huertas
Alcaldessa de Begur (Sempre per Begur i Esclanyà - JxCat)

“El Conservatori del Litoral ens semblaria una eina útil”

Begur

Fragmentats a buscar un estat

Barcelona
política

Calma després de la tempesta

barcelona
la crònica

“Necessitem un conflicte amb Espanya”

política

Llibres, roses i un 12-M pel mig

Barcelona
Convergents

L’últim centre sobiranista

front nacional

L’altra ultradreta