Política

Oriol Pujol constata una “rectificació” de l'Estat però li recorda que no pot actuar sobre competències de la Generalitat

El portaveu de CiU al Parlament creu que el pla energètic és “poc seriós, poc rigorós i poc creïble”

El portaveu de CiU al Parlament de Catalunya, Oriol Pujol, s'ha referit a la rebaixa del bitllet de tren que contempla el pla d'estalvi energètic del govern espanyol i ha dit que constata una “rectificació” però li ha recordat que no pot actuar sobre competències de la Generalitat. Per Pujol no és tant important la rectificació sinó entendre que no pot legislar sobre àmbits competencials de la Generalitat.

Pel que fa al propi pla, Pujol ha dit que “és poc creïble, poc seriós i poc rigorós”. El portaveu de CiU ha afegit que el govern de l'Estat ha presentat aquest pla dins de la “dinàmica de parar cops a la qual ens té acostumats” i sense haver plantejat “un debat a fons com se li ha demanat”.

Oriol Pujol ha fet aquestes declaracions des de Tremp, on ha presentat el candidat a l'alcaldia per aquesta localitat. Es tracta de Joan Ubach, qui ja havia estat alcalde durant dos anys en la penúltima legislatura. CiU presenta Ubach a Tremp per intentar treure l'alcaldia al socialista Víctor Orrit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.