Política

ICELRÀ

EL GRUP ES VA ESTRENAR FA QUATRE ANYS AMB 4 REGIDORS I ÉS LA PRINCIPAL OPOSICIÓ AL GOVERN D'ENTESA

“Sostenibilitat i medi ambient són bàsics”

Icelrà vol fomentar la participació ciutadana en la definició del programa electoral i també en la gestió municipal, amb més implicació de les entitats

Proposen crear una via verda que connecti Celrà amb Girona

Tenen un cap de llista –Gerard Fernández– però demanen que l'entrevista es faci a una representació del seu equip. El butlletí i el lema d'Icelrà: Una altra mirada.

Els eixos de la seva campanya?

Són quatre: economia, persones, territori i organització municipal. Tenim un programa amb molt de contingut, però està obert i no es tancarà fins que no parlem amb la gent de Celrà.

Què pot fer un ajuntament contra la crisi econòmica?

Es pot relacionar l'institut amb la indústria a través de cicles formatius i crear una borsa de treball dinàmica que lligui oferta i demanda. I podem dinamitzar el comerç, posant d'acord els propietaris de locals buits amb els emprenedors.

I el territori?

Celrà ha crescut d'una manera satel·litària, amb tres zones que han quedat una mica disgregades. Necessitem un centre atractiu i volem recuperar la carretera de Palamós com un carrer del poble. També proposem connectar amb Girona a través d'una via verda. Per a nosaltres són bàsics la sostenibilitat i el medi ambient.

Si arribeu a governar...

Escoltarem tothom que tingui bones idees, vinguin d'on vinguin, i donarem més suport a les entitats. Celrà ja té equipaments, però sovint s'han fet sense escoltar els usuaris. Ara cal aprofitar el que tenim i reorganitzar-lo per reflotar la vitalitat del poble. Per situació geogràfica i capital humà, Celrà pot ser un referent i ha de brillar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.