Política

Josep Vidal

Alcaldable d'ERC a Sant Gregori

“Cal un canvi de model i un canvi de projecte”

ERC ha donat suport a propostes de l'equip de govern

Calen idees noves i és l'hora de l'alternança

Quina valoració fa del mandat?

Nosaltres no creiem que hagi estat negatiu. Hem tingut un alt nivell de consens amb l'equip de govern, ens hem entès en molts aspectes i, per exemple, hem donat suport a temes tan importants com els quatre pressupostos a la nova biblioteca i el centre cultural, però creiem que es podia haver fer més.

En quins aspectes?

Creiem que s'ha de millorar l'oferta cultural i d'oci entre els joves de divuit a trenta anys, que es podia haver solucionat d'una altra manera la urbanització on s'han aixecat els pisos de protecció oficial, i encara que en el tema de la llar d'infants i l'escola hem estat al costat de l'equip de govern, no passem per alt que potser no s'ha fet prou per vetllar per la qualitat pedagògica del municipi.

Vostès que proposen?

Si repassem la història de la democràcia municipal al poble, veiem que Convergència i Unió ja fa vint-i-vuit anys que governa, que si bé ha fet una feina constructiva important i ha dotat Sant Gregori d'infraestructures, ha descuidat una mica el contacte amb les persones.

En vista d'això, què proposen?

Creiem que el poble està descompensat i cal una política de proximitat, i oferim un recanvi, noves idees, un projecte que doni respostes tant a les franges d'edat que nosaltres creiem que estan descuidades, com poden ser les famílies amb nens petits o els jubilats joves, entre els seixanta i setanta anys, per als quals, i a part de viatges organitzats o visites, no hi ha activitats específiques, com l'ajuda a la cohesió i l'equilibri municipal.

Contempla possibles pactes?

En principi nosaltres ens presentem per governar i per tenir l'alcaldia. En el tema de pactes no estem tancats a res, i encara que pensem que la llista més votada ha de tenir preferència a l'hora de formar govern, si tenim clar que, com a mínim, s'hauria de trencar la majoria i donar pas a l'alternança.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.