Política

JOSEP ABELLÍ

ALCALDABLE DE SANT ANTONI INDEPENDENT (SAI) A CALONGE

“Els aires de grandesa de CiU i ERC els pagarem”

segregaciÓ · “El SAI es presenta perquè l'esperit de la segregació encara hi és. Nosaltres seguim treballant amb aquest objectiu”

Josep Abellí encapçala el projecte de SAI, un partit que va néixer amb el projecte de segregar el nucli de Sant Antoni del de Calonge, però que, un cop passada la sentència, encara, diu, té molt a dir.

Què porta SAI a tornar-se a presentar?

El SAI es presenta perquè l'esperit de la segregació encara hi és. Nosaltres seguim treballant amb aquest objectiu. Un cop passada la sentència ara ja depèn dels partits perquè iniciïn el procés al Parlament.

No han perdut l'esperança?

És clar que no. Quan no es té esperança o el poble no et vol és quan un se'n va cap a casa. El que és curiós és que ERC vol separar-se d'Espanya però no dóna suport a la segregació de Sant Antoni, i més quan en temps de la república Sant Antoni va ser independent.

Com veu aquests propers quatre anys?

Seran quatre anys amb una perspectiva molt dolenta. Sincerament, fins que siguem a l'Ajuntament no sabrem exactament com està el municipi. Si escoltem l'equip de govern diuen que tot està bé econòmicament, però no es cert. A més, tenim unes sentències d'enderroc que si s'executen poden ser la ruïna per al municipi.

I el superàvit?

Diuen que hi ha superàvit. El 31 de desembre hi havia 3 milions a caixa, però després es va haver d'aprovar un crèdit d'un milió i mig d'euros. Per un costat diuen que hi ha diners, però per l'altre l'interventor diu que si l'any vinent no es pot anar a crèdit no es podran complir amb certs pagaments, com ara el del Casal d'Avis.

Creu que s'han fet inversions a Sant Antoni?

S'han arreglat els nuclis antics de Calonge i Sant Antoni, una part del centre. Però aquesta obra s'ha fet venent-se el patrimoni que teníem. Aquests aires de grandesa de CiU i ERC els pagarem.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.