Política

FRANCISCO ANDRÉS MARTÍNEZ

CANDIDAT D'ICV-EUA-EPM A HOSTALRIC

“Cal potenciar el turisme”

Quines expectatives tenen per a aquestes eleccions?

Intentarem fer un canvi.

De quina manera?

Apostem per guanyar o almenys per contribuir a fer una política d'esquerres.

Quines prioritats tenen per al municipi?

Una de les prioritats és la transparència del consistori amb el poble, i una altra d'important és tenir més cura en les despeses. S'haurien de fer sempre reunions abans de prendre decisions importants i fer la població al màxim de participativa. Hostalric té molt de deute i cal que els pressupostos siguin més oberts.

Quins altres objectius es plantegen?

Calen més serveis: un centre de dia en condicions per a la tercera edat, un centre d'atenció primària en condicions i també solucionar mancances que té el municipi, com passa en el tema dels residus, pel qual és necessari que es porti a terme una recollida selectiva adequada. També ens cal una deixalleria.

Nota molt la crisi Hostalric?

Sí que es nota, ja que hi ha uns 400 aturats, d'uns 4.000 habitants. Per fer front a aquesta situació s'ha de potenciar el turisme i el polígon industrial, amb indústries de qualitat i que tinguin una rendibilitat bona. En els primers dos anys no apujaríem cap impost als veïns, a causa de la crisi que afecta a la població.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.