Política

MIQUEL SOLANES

CAP DE LLISTA DEL PSC AL PONT DE SUERT

“Volem portar el model del Consell Comarcal a l'Ajuntament”

“El model de col·laboració i de gestió que hem impulsat al Consell el volem traslladar a l'Ajuntament i pot ser un gran revulsiu per al Pont de Suert

“Han entrat molts diners al consistori però no s'ha fet habitatge social”

Miquel Solanes Guasch, treballador d'una entitat financera, té 59 anys i és regidor des del 2007, a l'oposició. També ha estat aquest mandat vicepresident primer del Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça.

Quin balanç feu del mandat?

Hi ha hagut molta col·laboració per part del govern de la Generalitat i això ha significat que hi ha hagut més diners que mai a l'Ajuntament. Gràcies a això s'han pogut portar endavant molts projectes, alguns s'han quedat ara aturats però en general s'ha pogut fer un pas molt important. Algunes, com la piscina municipal coberta, ara sembla que hagi estat un excés en temps de crisi, però es va programar i finançar abans d'això.

I aquests diners extres, han estat ben aprofitats per part del govern de CiU?

Hi ha, entre d'altres, una mancança que trobo particularment greu: durant els dotze anys de CiU no s'ha fet ni un edifici de protecció oficial al municipi. S'han desaprofitat els temps de bonança econòmica per fer-ho.

Què proposeu per als pròxims quatre anys?

Caldrà fer molta tasca de gestió, de promoció econòmica, de cultura, de sanitat, de medi ambient. S'ha treballat molt des del Consell Comarcal, i el model de cooperació i de gestió que hem desenvolupat allà es pot traslladar molt bé a l'Ajuntament i això pot ser un gran revulsiu per al Pont de Suert.

Amb quin equip compteu, per fer-ho?

Malgrat que hem estat ara a l'oposició, molta gent ha volgut venir al nostre projecte, la llista té el 50% de gent que és nova i que s'hi ha apuntat amb molta il·lusió, i que es complementa molt bé amb l'experiència d'altres al municipi i al consell comarcal. Tenim un bon equip.

Veieu possible un canvi?

És difícil. Pensem que hem fet bona feina aquests anys i que presentem una bona proposta, però també és veritat que l'actual alcalde Albert Alins ara ha estat nomenat delegat al Pirineu i té més projecció. Però creiem que pujarem en regidors i podrem apropar-nos a constituir una alternativa o almenys a tenir més força per fer valer el nostre projecte a l'Ajuntament des de la posició que els electors diguin.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Eleccions europees

El CIS dona al PSOE la victòria a l'Estat espanyol

guerra a gaza

El gabinet de guerra israelià ordena reprendre les negociacions

barcelona
Política

L’oposició acusa Marín d’abandonar l’Hospitalet en el seu pitjor moment

L’Hospitalet de Llobregat
tribunals

El jutge pregunta les acusacions si cal ordenar la detenció dels qui no van declarar pel Tsunami

barcelona
nova caledònia

Macron fa una crida a la calma en la reunió amb els líders canacs

barcelona
política

Cid esmena Asens i situa al Hard Rock com a “element central de la negociació”

barcelona
àsia

Pequín inicia exercicis militars prop de Taiwan com a "càstig" contra el nou president

barcelona
Joaquim Albert
Cap de l’oposició a Malgrat de Mar (ERC)

“Els serveis no estan a l’alçada del que mereix la ciutadania”

Malgrat de Mar

Nogueras fa aterrar Sánchez

Madrid