Política

cabrils

CiU de Cabrils se situa “al davant dels ‹freelance› de la política”

La candidata, Lina Morales, repassa la feina feta davant de quasi 200 persones a La Fàbrica

La candidatura de CiU de Cabrils es va presentar ahir al vespre a La Fàbrica davant d'un centenar de persones i es va erigir com l'única al municipi que s'identifica amb el govern de la Generalitat. “Nosaltres som els mateixos del 28 de novembre i representem una força seriosa, responsable”, va assegurar el president comarcal de CDC, Xavier Badia, que va afegir-hi: “Ara no ens podem permetre frivolitats i experiments provinents de partits freelance de la política”, en una clara al·lusió a l'escissió interna que ha acabat generant la llista Som Cabrils, liderada per la fins fa poc presidenta local de Convergència, Marta Garcés.

La candidata de CiU, l'exalcaldessa Lina Morales, va voler, però, fugir de totes les confrontacions i va fer una repassada al seu curt govern, de tan sols vuit mesos. “Molta gent diu que no vam fer res, però sí que vam treballar molt dur”, va afirmar davant de prop de 200 persones. La cap de llista va estar acompanyada del diputat Joan Morell i dels alcaldes de Premià de Mar, Premià de Dalt i Vilassar de Mar.

LA FRASE

La candidatura de la Lina representa els mateixos valors del president Mas i de l'expresident Pujol
Xavier Badia
president comarcal de cdc i membre DE la llista a cabrils


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.