Política

tiana

Gent promet una nova escola bressol a la zona dels Vessants

És el seu principal compromís en l'àmbit educatiu

Anuncia també que mantindrà els plans de suport

Gent pel Progrés de Tiana vol iniciar el procés per crear una segona escola bressol al municipi. La formació encapçalada per l'alcalde, Emili Muñoz, s'ha compromès a “reclamar” a la Generalitat de Catalunya la creació d'una nova llar d'infants municipal que se situaria a la zona dels Vessants - Can Puigcarbó. És una de les prioritats de Gent per al pròxim mandat, si aconsegueix repetir els suports de fa quatre anys i governar el poble.

Gent, que se sent molt orgullós de la tasca desenvolupada en l'àmbit de l'educació, s'ha compromès també a mantenir els programes de suport als centres que s'han posat en marxa aquests darrers quatre anys –educació de música i reforç escolar, entre d'altres– i “ampliar-los al nous centres escolars, l'Escola de Tiana i el futur institut”.

El cap de llista de Gent també s'ha proposat millorar l'equipament i la instal·lació de l'Escola d'Adults Timó i elaborar amb entitats i els centres escolars el projecte educatiu de Tiana. El candidat de Gent també ha anunciat que crearà el consell municipal d'infants i que proposarà un pla de transició al treball, juntament amb Montgat, per tal d'ampliar les oportunitats dels joves que no volen continuar una formació educativa.

LA FRASE

L'objectiu és consolidar els projectes educatius que ja s'han posat en marxa
Emili Muñoz
Candidat de Gent


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.