Política

sant pere de ribes

ERC vol reubicar les antenes de telefonia fora del nucli urbà

El partit diu que impulsarà un servei d'iniciatives per a l'ocupació local

Altres compromisos són construir el nou Local de Ribes i reformar el teatre de les Roquetes

Amb l'objectiu de crear el màxim nombre de llocs de treball a Sant Pere de Ribes, ERC proposa impulsar un servei d'iniciatives per a l'ocupació que faciliti al màxim la formació laboral, i fomenti els emprenedors i el cooperativisme. Per la candidata d'ERC, Carme Farràs, “tenint en compte la situació econòmica, la prioritat és crear ocupació a través de la formació relacionada amb les necessitats de les empreses locals i comarcals”. “És un moment de reinventar-nos, de buscar una oportunitat amb noves idees”, assegura Farràs.

El programa electoral d'Esquerra inclou la creació d'un viver d'empreses, per impulsar projectes empresarials d'emprenedors i d'empreses d'economia social; una altra proposta és el desenvolupament del parc tecnològic com a clúster del sector sociosanitari en cooperació amb el sector privat, preferentment amb empreses del sector R+D, i coordinat amb el Consorci Sanitari del Garraf. Per reactivar l'activitat al municipi, ERC també defensa que l'Ajuntament faciliti les activitats d'oci nocturn, dins el respecte a la legislació vigent.

Un altre compromís dels republicans de San Pere de Ribes és canviar el model actual de funcionament de l'empresa municipal de Garraf Promocions per “convertir-la en un instrument eficaç de gestió descentralitzada, per promoure sòl i habitatge públic”.

En un mandat en què destaca la reivindicació d'un grup de veïns de les Roquetes perquè es traslladi les antenes de telefonia fora del nucli urbà, ERC recull la proposta: el partit es compromet a “desenvolupar el pla de telefonia mòbil amb el consens de la ciutadania i d'acord amb la normativa vigent, instal·lant preferentment les antenes fora del nucli urbà”, i a suprimir les antenes que no compleixin la llei. “Si hi ha alguna inquietud, s'ha de resoldre amb acords”, assegura la cap de llista.

LA FRASE

Crearem ocupació a través de la formació relacionada amb les necessitats de les empreses
Carme Farràs
Candidat a a l'alcaldia per ERC

Xocolatada avui a les Roquetes, i paella demà a Ribes

Diàleg, participació i eficàcia” han de ser la “base de la gestió del govern”, en paraules d'ERC. El partit defensa actuacions a la via pública que també han de servir per reactivar el comerç, com ara la creació d'una zona de vianants al carrer Major, plaça de la Font, carrer Sant Pere i plaça de la Vila. Segons ERC, en el marc de l'actual crisi, cal promoure dins del Consorci Sanitarid el Garraf el manteniment i l'ampliació dels serveis de l'hospital Sant Camil per atendre les necessitats de la població local i comarcal. En l'àmbit de la cultura, ERC aposta per la redacció del projecte i la construcció del Local de Ribes com a espai cultural polivalent, i per reformar el teatre de les Roquetes, com a espai per a usos socioculturals, escola d'adults o biblioteca.

ERC organitza dos actes electorals aquest cap de setmana: avui tindrà lloc una xocolatada i batucada a les set de la tarda, a la plaça Sant Jordi de les Roquetes, i demà, una paella popular i una batucada a les 12.30 hores, a la plaça Marcer de Ribes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.