Política

sant pere de ribes

L'activació de l'economia local, prioritat per a CiU-ViA

CiU-ViA creu que la manifestació d'avui contra la paralització de les obres de l'institut Alexandre Galí és “electoralista”

Campuzano responsabilitza el Partit Socialista de la taxa d'atur del Garraf

L'alcaldable de CiU-ViA a Sant Pere de Ribes, Lluís Giralt, va explicar ahir al vespre en l'acte central de la campanya a Ribes les prioritats de la seva formació si arriba al govern. Per Giralt, “el desenvolupament econòmic, la millora de la qualitat de l'administració local i l'enfortiment de la identitat del municipi, que és molt divers i necessita que la gent se senti integrada allà on viu”, seran les prioritats del seu grup si tenen responsabilitat de govern. En aquest sentit, Giralt va respondre a la crida feta per l'alcalde i candidat socialista, Josep Antoni Blanco, a una manifestació que se celebrarà avui a les set de la tarda a les Roquetes per protestar contra l'aturada de les obres de l'institut Alexandre Galí. Per Lluís Giralt, “el Partit Socialista ha fet aquesta crida amb un objectiu únic que és mobilitzar el seu electorat de Roquetes”. El candidat de CiU-ViA assegura que dissabte van parlar amb el director general de Centres Públics de la Generalitat i que els va explicar que és un “procés administratiu, no sabem si és una retallada o un reajustament del projecte”. El diputat de CiU al Congrés Carles Campuzano va participar en l'acte de Ribes i va responsabilitzar el Partit Socialista de les xifres d'atur en la seva intervenció. “Dotze mil aturats al Garraf i la principal responsabilitat, malgrat que la crisi és global, és del PSC”, va afirmar Campuzano.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.