Política

terrassa

Front comú d'alcaldables del PSC per les retallades

Onze candidats firmen un manifest per demanar al nou govern que “no improvisi més” i per reivindicar l'execució d'obres i equipaments projectats

Com ja van fer els candidats de la Federació Vallès sud del PSC fa uns dies, ahir onze caps de llista de la Federació Vallès Oest del PSC van escenificar davant de l'hospital de Terrassa el seu rebuig davant la política de retallades del govern de la Generalitat llegint un manifest en el que asseguren estar “compromesos amb la ciutadania” i es comprometen a reivindicar les vegades que calguin “l'execució de les obres i equipaments que s'havien projectat” i que s'han convertit en “prioritats i irrenunciables per donar resposta a les necessitats reals de tota la població”, segons paraules del candidat de Terrassa, Pere Navarro.

A la fotografia va estar acompanyat per Carme García (Rubí), Dolors Conde (Castellbisbal), Antonio Navarro (Viladecavalls), Mercè Rodó (Ullastrell), Dolors Puig (Matadepera), Jaume Valls (Sant Llorenç Savall) i Jordi Adrià (Rellinars), mentre es van excusar Ferran Villaseñor (Sant Cugat), Carles Canongia (Vacarisses) i Antonio Granell (Gallifa). Navarro va demanar al govern que “no improvisi més”, que valorin les prioritats del país en funció de la seva realitat socioeconòmica, que es retiri el pla de retallades i no es faci cap ajustament fins que no es convoqui el govern territorial del salut del Vallès Occidental.

De la seva banda, la rubinenca Carme García va recordar que quan va arribar el tripartit al govern també s van trobar un dèficit de 2.100 milions de CiU, però que tot i així van fer vuit hospitals, van augmentar la despesa per càpita en sanitat, van reduir les llistes d'espera i van posar 4.500 metges.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Borràs i Ramis, testimonis mèdics de la brutalitat de les tortures

barcelona
estat francès

França convida Rússia al 80 aniversari de Normandia, però no a Putin

barcelona
guerra a gaza

Israel diu haver mort al Líban un comandant de les forces especials de Hezbol·là

barcelona
política

Junts vol reforçar la competitivitat de les empreses per la via del valor afegit

sant joan les fonts

El PP demana mesures per a la inserció laboral de persones amb alt risc d’exclusió social

GIRONA
guerra a gaza

L’Iran adverteix Israel que respondrà amb armes mai vistes

barcelona

Les Juntes Electorals tomben vuit candidatures de les eleccions del 12-M

barcelona
Bèlgica

Prohibeixen una “cimera” de la ultradreta europea a Brussel·les

Barcelona
política

La Junta Electoral de Girona proclama 15 candidatures i n’exclou una

girona