Política

La CUP tanca la campanya confiada que entrarà a Girona

El cap de llista de la CUP de Girona, Jordi Navarro, es va mostrar convençut ahir en l'acte final de campanya que diumenge aconseguirà prou suport per entrar al consistori gironí. “A partir del dia 23 de maig obrirem una nova pàgina a la història d'aquesta ciutat”, va afirmar Navarro, que va descriure dos símptomes que ha notat al llarg de la campanya: les mostres de suport de la gent i també el “nerviosisme” d'alguns sectors. “La CUP tenim vocació de gra al cul i volem continuar molestant el poder”, va remarcar entre aplaudiments. El cap de llista de la CUP va rei-vindicar que ells, a diferència “d'altres”, fan feina també “abans i després de la campanya, més enllà dels flaixos mediàtics”.

L'acte final de campanya de la CUP va desenvolupar-se ahir a l'escola Eiximenis i va arrencar a la tarda amb jocs inflables infantils. Després d'un sopar popular, en què van participar 150 persones, hi va haver l'acte polític en què, a més de Navarro i altres membres de la CUP, van intervenir-hi líders de Maulets, Reagrupament i Pagesos per la Dignitat Rural Catalana. Va tancar la festa l'actuació del cantautor Feliu Ventura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.