Política

salou

El PSC impugnarà les meses de Parc Salou per “higiene democràtica”

El PSC de Salou impugnarà avui els resultats de les meses 6A i 6B, de Parc Salou, en les quals va detectar i denunciar irregularitats en el decurs de la jornada de votacions. La Junta Electoral de Zona va desestimar ahir les incidències que van investigar els Mossos d'Esquadra i que constaven en l'acta de la mesa de votacions. Toni Brull, candidat del PSC a Salou, explicava que es donarà continuïtat a la denúncia “per motius d'higiene democràtica”, atès que, com assenyalava, la modificació que es pot introduir amb els vots de la mesa no representa “canvis en el nombre de regidors”. “La sospita –afegia– hi és i hi serà sempre”.

Les meses motiu de la impugnació se situen en una zona amb molta població immigrant i, en aquest sentit, les associacions han volgut desvincular les seves comunitats de la compravenda de vots que es va denunciar a favor de la candidatura de CiU.

Les associacions búlgara, cubana i senegalesa; la coordinadora d'entitats argentines de l'Estat i l'associació llatinoamericana Camino de Luz van fer públics ahir dos manifestos en els quals lamenten la implicació dels col·lectius en les acusacions que voregen “perillosament una actitud de discriminació racial”, de refús a un col·lectiu “per motius d'origen i color”.

Les entitats signatàries mostren l'estupefacció per veure-s'hi involucrades, i demanen que es depurin responsabilitats. Per la seva banda, la candidatura de CiU a Salou es referma, en una nota feta pública ahir, en el “joc net” que han practicat al llarg de tota la campanya. Tanmateix, no descarten, com ja havien anunciat des de la candidatura, la presentació d'accions legals contra alguns dirigents socialistes locals per les acusacions falses que han expressat amb relació a una possible compravenda de vots.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.