Política

cabrils

El sorteig adjudica al PP el darrer edil

Ana Maria Sierra serà membre del govern municipal

Finalment serà el PP, i no el VIC, la segona força del govern municipal de Cabrils. La junta electoral de zona, a través d'un sorteig, va adjudicar ahir al migdia el darrer regidor que quedava a la formació popular en detriment dels independents d'Alfred Serrano. Així doncs, el PP tindrà finalment dos representants, els mateixos que la formació independent SOM, mentre que el VIC quedarà amb un, empatat amb el PSC, ERC i ICV-EUiA. Tots ells, però, restaran a molta distància de la força més votada en les darreres eleccions, CiU, que tindrà cinc regidors en el nou ple.

La darrera edil és Ana Maria Sierra, de 61 anys, infermera psiquiàtrica que treballa per la Generalitat de Catalunya, al recinte Torribera, a Santa Coloma de Gramenet. Sierra, que figurava per primer cop a les llistes dels populars, assumirà l'acta de regidora després de la renúncia del número 2 de la llista, Joan Manuel Gallego, que va ser el representant del PP al consistori durant els darrers quatre anys. El sorteig deixa fora del ple el representant de CCOO Vicente Velaz, que va ser el gran fitxatge del VIC per a aquestes eleccions i que havia de liderar el procés de retorn de la brigada a l'estructura municipal.

El sorteig, però, no modifica per res els plans per formar govern després que dilluns el PP, el VIC i CiU signessin un preacord per fer un equip conjunt. Les tres formacions sumen vuit regidors, un més dels que marca la majoria absoluta al municipi. En els propers dies, les formacions detallaran el pacte de govern.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.