Política

tiana

Ester Pujol (PSC), a un pas de formar govern

La cap de llista del PSC a l'alcaldia de Tiana, Ester Pujol, ja ha clos la primera ronda de contactes amb els candidats dels partits que han aconseguit representació per formar govern. Pujol –que no vol avançar quina aliança és a hores d'ara la favorita– admet, però, que la distància amb Gent pel Progrés és cada vegada més “àmplia”. “No hem avançat gaire. És complicat si no hi ha una postura flexible”, comenta. Amb la resta de grups, en canvi, sí que s'han fet passos endavant. Pujol explica que “s'han dedicat a analitzar els programes i les propostes” amb vista a poder consensuar un full de ruta comú.

La cap de llista socialista també assegura que en els pròxims dies tindrà “parella o parelles de ball”. Ella augura que això es podria produir abans de la setmana que ve. Tot apunta que el pacte amb ERC està més a prop i la incògnita és saber si s'obriria també amb el PP –de fet, el PSC i ERC no sumen–. Jordi Gost, alcaldable d'ERC, va declinar ahir fer declaracions sobre l'estat de les negociacions, però va confirmar que “les converses estan força avançades”, sense que especifiqués amb quin grup.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.