Política

LLORENÇ PLANAGUMÀ

CAP DE LLISTA D'ICV A OLOT

“El dia a dia contamina molt”

Després de la decepció inicial de no obtenir representació a l'Ajuntament d'Olot, Llorenç Planagumà explica a l'entrevista que n'han tret una lliçó positiva i que participaran amb il·lusió en la vida social i política de la ciutat.

Quina valoració fa?

Vam tenir una lògica decepció, però quan ens ho hem mirat en fred hem valorat i molt els 535 vots obtinguts, que ens han deixar a prop de la representació.

Quin paper hi ha jugat l'escissió d'ApG?

Crec que junts hauríem entrat, i que hem perdut vots per les dues bandes. Nosaltres dels sectors més independentistes.

I a partir d'ara?

Assistirem als plens municipals i hem demanat a CiU que hi faci arribar mocions i propostes nostres que prèviament passaran per la junta de govern. I, sobretot, farem molta feina de carrer.

En què consistirà?

Tenim un grup de dotze persones amb moltes ganes de treballar. Contactarem amb la gent i potser ens anirà bé no estar a l'Ajuntament perquè el dia a dia contamina molt. Intentarem que les nostres propostes arribin a la gent, per exemple, amb trobades o xerrades als barris de la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.