Política

TERRASSA / SABADELL

Els “indignats” de Terrassa i Sabadell protestaran avui als ajuntaments

Les assemblees dels “indignats” impulsors de les acampades de Terrassa i Sabadell han convocat per aquest matí les protestes davant els respectius ajuntaments, coincidint amb els plens d'investidura.

A Terrassa, els “indignats” començaran les activitats a les deu del matí, coincidint amb una protesta contra les retallades. A dos quarts de dotze faran una paròdia del ple al raval de Montserrat. Tot seguit, llegiran una carta reivindicativa i, després d'un dinar popular, a la tarda han programat un recital de poesia i obriran un micròfon a les demandes dels ciutadans.

A Sabadell, la convocatòria és a les onze del matí i volen que els assistents vagin disfressats amb perruques i nassos de pallasso. El col·lectiu ha fet un decàleg de propostes que lliuraran als nous regidors, entre les quals hi ha una rebaixa dels sous públics, més participació ciutadana, transport públic gratuït per a diversos col·lectius i declarar Sabadell ciutat sense desnonaments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.