Política

Cs denuncia un pacte entre CiU i PSC per expulsar-los de l'alcaldia de Gimenells

Ciutadans ha estat la llista més votada i José Manuel Pardos s'ha quedat a nou vots d'obtenir la majoria absoluta

Albert Rivera critica que Convergència faci “el contrari del què ha dit i del què s'ha vingut queixant en els últims set anys”

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha alertat aquest divendres d'un possible pacte entre CiU i PSC per expulsar-los de l'alcaldia de Gimenells i el Pla de la Font (Segrià). “Si realment CiU i PSC han pactat, el partit d'Artur Mas farà el contrari del què ha dit i del què s'ha vingut queixant en els últims set anys i és que s'ha de respectar la llista més votada”, ha assenyalat Rivera.

Ciutadans ha estat la llista més votada en aquesta població del Segrià i el candidat José Manuel Pardos s'ha quedat a només nou vots d'obtenir la majoria absoluta. “El poder tot ho val per CiU”, ha criticat el president de C's, que considera que “CiU respecta la llista més votada només quan li interessa”. “Per exemple, per pactar amb el PP a canvi de tenir el seu suport en els pressupostos”, ha puntualitzat Rivera, que ho titlla “d'un intercanvi de cartes entre uns i uns altres sense tenir en compte ni als ciutadans que els han votat, ni els principis dels seus respectius partits”.

Per la seva banda, el candidat de C's, José Manuel Pardos, lamenta “l'incompliment de CiU de respectar la llista més votada”. A més, ha manifestat que “PSC i CiU l'únic punt que tenen en comú és expulsar Ciutadans de l'alcaldia”.

Després de les eleccions municipals, C's ha obtingut quatre regidors, CiU tres i el PSC dos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.