Política

L'acord de la CUP i ICelrà dóna l'alcaldia a Dani Cornellà durant dos anys

El pacte de govern subscrit per les formacions d'ICelrà i la CUP va permetre que el cap de llista de la segona formació, Dani Cornellà, fos investit alcalde. El pacte entre els dos grups estableix la repartició de l'alcaldia durant el mandat i que el cap de llista d'ICelrà, Gerard Fernàndez, assumeixi el càrrec els últims dos anys. A la votació, Entesa va votar la seva cap de llista, Montse Rivas, i CiU es va abstenir.

Ja com a alcalde, Cornellà va avançar que l'equip de govern nou es guiarà “per quatre línies d'acció, que seran la participació, la transparència, l'eficiència i el treball cooperatiu”. D'acord amb el context de crisi va anunciar que “cada euro que es gasti ha d'estar molt justificat i ha de prioritzar les necessitats que es marquin”. L'equip de govern farà una audiència pública anual per passar comptes amb veïns i treballarà en col·laboració amb l'oposició.

L'ALCALDE

Garantirem que cada euro que gastem estigui molt justificat i que es prioritzin les necessitats
Dani Cornellà (CUP)
ALCALDE DE celrà


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.