Política

Ester Pujol (PSC) assumeix l'alcaldia a Tiana i “allarga la mà” a l'oposició

Ester Pujol, cap de llista del PSC, es va convertir ahir en la primera dona que ocupa el càrrec d'alcaldessa a l'Ajuntament de Tiana. Ho va fer amb sis vots a favor (quatre del PSC i dos d'ERC, amb la qual formarà govern en el proper mandat). La resta de partits –CiU, Gent pel Progrés i el PP– van presentar candidatura i es van votar a si mateixos.

En el seu discurs de presa de possessió, Pujol es va comprometre a governar “allargant la mà” a l'oposició i a la ciutadania, per tal d'obrir un nou cicle municipal, després d'anys “d'arguments polítics estèrils”. “Cada dia dels propers quatre anys procuraré perseverar en un govern en què l'oposició no sigui al davant, sinó al costat”, va dir. La nova alcaldessa va garantir uns serveis públics plurals tot i els temps de crisi, i va avançar que buscarà complicitats, conscient que governarà amb ERC en minoria.

LA FRASE

Procuraré perseverar en un govern en què l'oposició no sigui al davant, sinó al costat
Ester Pujol
ALCALDESSA de tiana


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.