Política

política

El nou Ajuntament de Vilassar de Mar congela els sous als regidors

Els edils cobraran el mateix que al 2007 aplicant la reducció del 5% que es va aprovar al 2010 cosa que suposarà una retribució de 475 euros anuals

Els nous regidors de l'Ajuntament de Vilassar de Mar s'han congelat el sou. Això vol dir que els nous edils cobraran la mateixa retribució que el 2007 aplicant la reducció del 5% que es va aprovar al 2010. Així, cada grup municipal percebrà 950 euros anuals i cada regidor adscrit cobrarà 475 euros anuals. Pel que fa a l'alcalde, Joaquim Ferrer (CiU), cobrarà 3.854 euros bruts mensuals, mentre que els tinents d'alcalde percebran 1.620 euros bruts cada mes i els regidors de govern 1.324 euros bruts.

El nou cartipàs

A més, també es va a donar a conèixer la composició de les regidories del govern amb majoria absoluta de CiU. Ferrer, a banda de l'alcaldia, assumirà l'àrea d'Hisenda. Desi Camino, tercer tinent d'alcalde, serà una dels homes forts del govern, ja que a les competències de Territori (antic Urbanisme) se li sumen Habitatge, Seguretat Ciutadana i Mobilitat. Joan Roca repetirà com a primer tinent d'alcalde i continuarà amb la regidoria d'Espais Públics i Medi Ambient assumint també Recursos Humans, que fins ara dirigia l'alcalde. Débora Jover-Santiñà continuarà com a segona tinent d'alcalde i assumirà la regidoria de Comerç, Empresa, Formació i Ocupació, Ensenyament i Salut Pública. Per la seva part, Josep Solà, quart tinent d'alcalde, tornarà a fer-se càrrec d'Esports i d'Equipaments Municipals, de nova creació. Meritxell Vinaixa s'incorporarà a Cultura. Una altra cara nova, Núria Arasa, assumirà la regidoria de Serveis Socials, Família i Gent Gran. Laureà Folch tornarà a portar la regidoria de Comunicació, Atenció al Ciutadà i Noves Tecnologies, i Jordi Tapias s'estrenarà com a regidor de Festes Populars i Joventut.

LA XIFRA

3.854
euros bruts mensuals
serà el que cobrarà l'alcalde de Vilassar de Mar, el convergent Joaquim Ferrer.

Ferrer: “S'han ajustat les àrees als perfils”

Pel que fa al repartiment de les regidories, l'alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer (CiU), va explicar que “s'han ajustat les àrees als perfils que cada regidor pugui aportar”. En aquest sentit, Ferrer va destacar la redistribució de carteres com Cultura i Ensenyament, que abans depenien de la mateixa regidoria. “Es vol ser més eficients”, va reblar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.