Política

barcelona

Civil i Conesa es perfilen com a vicepresidents de la Diputació

L'alcalde de Cercs (Berguedà), Ferran Civil, i l'alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa, es perfilen com a vicepresident segon i vicepresidenta quarta de la Diputació de Barcelona, respectivament. Alhora, Convergència i Unió oferirà la vicepresidència cinquena a qui fins ara havia presidit la institució, el socialista Antoni Fogué. Segons l'organigrama que s'està dissenyant, de les tretze àrees que tenia la Diputació es passarà a cinc. A banda de tenir una presidència amb un fort caràcter executiu, les vicepresidències ocupades per la federació i pel PPC gestionaran tres àmbits cadascuna.

Segons va informar ahir l'Agència Catalana de Notícies, el batlle de Cercs podria ser el nou vicepresident segon de la Diputació de Barcelona, i assumir així les àrees de Coneixement i Noves Tecnologies, Cultura i Ensenyament. L'alcaldessa de Sant Cugat, per la seva banda, s'ocuparia dels afers de Benestar Social, Igualtat i Ciutadania, Salut Pública i Consum. Tant Civil com Conesa formen part de CiU.

Pendents de negociar els últims serrells, l'objectiu és assolir una estructura que aprimi la Diputació i que prioritzi l'atenció als ajuntaments. També es treballarà per eliminar duplicitats, com ara la que es dóna amb les xarxes de biblioteques que gestionen la Diputació de Barcelona, per una banda, i la Generalitat de Catalunya, per l'altra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els colons avancen a l’ombra de Gaza

Beirut

Catalunya, davant una nova cruïlla

Barcelona

Quinze opcions i sense mascareta

Girona

El periple del vot exterior

Barcelona

El sufragi no és universal

BARCELONA
Guerra a Gaza

Troben vuitanta cossos enterrats a tres fosses a l’hospital Al-Shifa

Barcelona
Pròxim Orient

Els Emirats Àrabs rebutgen la idea de participar en l’administració civil de Gaza

Barcelona
Perú

La fiscalia obre diligències contra Boluarte per encobrir el seu germà

Barcelona
política

Tot a punt per al 12-M: Més de 5,7 milions d’electors podran votar en 8.940 meses

barcelona