Política

L'alcalde de Sant Pere manté el sou del 2007

L'alcalde de Sant Pere Pescador, Jordi Martí (IpSP-AM), serà l'únic que tindrà dedicació exclusiva al nou ajuntament i el seu sou serà el mateix que l'any 2007. Així ho ha explicat Martí, que ha recordat que ha renunciat a ser conseller del Consell Comarcal de l'Alt Empordà “per centrar-se en les tasques d'alcaldia”, cosa que fa que deixi de tenir els ingressos que tenia per assistències en aquest ens comarcal. En concret, el sou de l'alcalde a l'Ajuntament de Sant Pere serà de 1.800 euros nets mensuals i 14 pagues.

Pel que fa a la resta de membres de la corporació, els caps d'àrees cobraran 200 euros al mes. És el cas del primer tinent d'alcalde, Agustí Badosa; la segona tinent d'alcalde, Dolors Ferrer, de Lluís Font i Pere Bonavia. Per part seva, els regidors amb dedicació rebran una retribució de 130 euros al mes. Seran Anna Isern i Blai Bahí. Els regidors amb menys responsabilitat en el govern rebran la quantitat fixa de 40 euros al mes. Seran Marina Barceló, Adrià Gasau, Adrià Bardera i Ginesta Miró.

Pel que fa a les retribucions per assistència, baixen d'import. Seran 20 euros per assistència al ple (amb una disminució d'un 20%) i 15 euros per la junta de govern local (disminució d'un 40%). L'alcalde no les cobrarà.

L'equip de govern destaca que tot i que els regidors del govern han passat de tres a deu, la despesa en retribucions puja poc. En concret, seran 3.819,48 euros l'any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.