Política

Tres llistes en presència per les eleccions del Barcarès

Alain Ferrand intentarà reconquerir l'Ajuntament després de la dimissió de la seva esposa com a anterior alcalde, que ha estat condemnada a cinc anys d'inelegibilitat

A l'hora que es tancava el termini de presentació de candidatures, a les sis de la tarda d'aquest divendres, tres llistes havien estat dipositades a la prefectura de Perpinyà per participar en les eleccions municipals del Barcarès, el diumenge 28 d'agost (i 4 de setembre si s'escau per la segona volta). Les tres llistes en competició són Continuons Ensemble, encapçalada per Alain Ferrand; Le Citoyen Barcarèsien, encapçalada per Jean-Louis Disaro, i Vers un Nouveau Départ, encapçalada per Véronique Pastoureau.

Unes eleccions al Barcarès, que continua sent un municipi marcat per la saga de la família Ferrand, aquesta vegada amb el retorn del marit, Alain, com a principal protagonista. El 27 de juny passat, la seva esposa, l'alcaldessa en funcions Joelle Ferrand, va presentar la dimissió, dos dies abans de ser condemnada a cinc anys d'inelegibilitat per “presa il·legal d'interessos”. Feia dotze anys que Joelle Ferrand era batllessa del Barcarès i havia succeït en el càrrec, l'any 1999, el seu marit, Alain Ferrand, quan ell també havia tingut problemes amb la justícia, relacionats amb els seus negocis de casinos i discoteques, i també havia estat condemnat a un període d'inelegibilitat, que actualment ja s'ha acabat i li deixa la via lliure per tornar-se a presentar.

Eleccions també a Lançac

D'altra banda, el mateix cap de setmana del 28 d'agost, també aniran a votar els electors de Lançac, a la comarca del Fenolledès, per elegir tres consellers municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Els pactes i Catalunya es fan lloc en la campanya de les europees

barcelona
Xavier Cros
Alcalde de Fontcoberta (ERC)

“Sense subvencions no podem fer inversions”

Fontcoberta
Sònia Viñolas
Alcaldessa de Malgrat de Mar (PSC)

“Vull recuperar la pertinença de poble que hem anat perdent”

Malgrat de Mar
política

Sánchez retira la llei del sòl per evitar un segon revés i perilla la majoria al Congrés

madrid
política

ERC facilitarà la investidura de Puigdemont si es posa d’acord amb el PSC

barcelona
unió europea

Von der Leyen torna a allargar la mà a l’extrema dreta durant el debat europeu

barcelona
guerra a gaza

L'exèrcit israelià amplia la seva ofensiva a Rafah

barcelona
GIRONA

Asens reivindica el vot "antifeixista" en l'inici de campanya

GIRONA
guerra a gaza

L’exèrcit israelià diu que va avisar Netanyahu de la feblesa del país abans de l'octubre

barcelona