Política

Critiques al PP de Banyeres de Mariola per no comptar amb l'oposició

PSOE i Bloc-Compromís sol·liciten la tornada a la redacció d'un manifest conjunt

Tant el Grup Municipal Socialista com el del Bloc-Compromís de Banyeres de Mariola han manifestat les seues crítiques a l'equip de Govern local del Partit Popular per no haver comptat amb ells ni haver realitzat ofertes per a la preparació dels actes del 9 d'Octubre, així com lamenten l'absència d'un manifest conjunt amb motiu d'aquesta festivitat.

Ambdós grups polítics argumenten que «l'equip de Govern no ha sigut capaç de contactar amb l'oposició per tal de preparar un manifest conjunt, com altres anys s'havia vingut realitzant, amb la finalitat de reivindicar les nostres arrels com a valencians en un dia tan assenyalat». A més, consideren que «el 9 d'Octubre és un dia molt important per deixar de costat actes institucionals d'aquesta mena on es demostra la importància que té aquesta data per als valencians».

Malgrat «no haver sigut convidats» en la preparació dels actes ni en la redacció d'un manifest, PSOE i Bloc-Compromís emplacen al PP a què l'any vinent «el grup popular tinga la deferència de comptar amb els altres grups de l'oposició per a preparar conjuntament els actes institucionals d'aquest dia».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.