Política

L'Ajuntament de Tavernes es dota del Fòrum de Participació

Es pretén complir un dels objectius principals de l'equip de govern consistent a implicar activament els veïns en el dia a dia del consistori

La proposta de modificació presentada per la regidora de Participació Ciutadana, Karina Vercher, va ser aprovada per unanimitat de tota la corporació municipal en la passada sessió plenària celebrada en l'ajuntament de Tavernes.

El Fòrum de Participació servirà per a conèixer en temps real l'opinió dels ciutadans respecte a les polítiques que estiguen duent-se a terme, i permetrà posar en marxa tot allò que des del punt de vista dels ciutadans és important per al bon funcionament del poble. A més, es podran recollir idees i propostes per a millorar aspectes de la ciutat, com ara la mobilitat urbana. Hi haurà més transparència i més democràcia, els processos no es limitaran a 30 dies per a consultar i presentar al·legacions, bé siguen temes de gran repercussió o bé temes més concrets.

El Reglament de Participació fou creat per acord plenari el 5 de novembre de 1990 i modificat el 12 d'agost de 2002. Com que en l'any 2008 la Llei de Participació Ciutadana va aportar noves figures de participació, com ara els fòrums ciutadans, i el 3 de juliol d'enguany la figura del fòrum general, calia introduir les noves figures en el Reglament Municipal, amb la qual cosa es marquen les bases d'aplicació real que fins ara no havia tingut.

L'Ajuntament de Tavernes ha decidit crear el Fòrum General de Participació Ciutadana amb l'objectiu de debatre i aconseguir conclusions sobre els efectes d'una política pública. Estarà format per ciutadans i persones expertes en la matèria, a fi de dotar-los de major rigor tècnic i objectivitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estat francès

La participació al migdia a la segona volta de les legislatives és del 26,63%, la més alta des del 1981

barcelona
Memòria democràtica

Reparació jurídica a 21 represaliats pel franquisme al Penedès

Barcelona
estat francès

En marxa la segona volta de les legislatives franceses

barcelona
política

Junts, ERC, Òmnium i l’ANC es reuneixen a Waterloo per la defensa de l’amnistia

barcelona
ESTAT FRANCÈS

L’hora de la veritat per a la ultradreta lepenista

BARCELONA

Ana Ferrer versus dret creatiu

Madrid
guerra a gaza

Almenys setze morts en un atac israelià en una escola de l’ONU al centre de la Franja

barcelona
regne unit

Starmer inicia el canvi de rumb i diu que el pla Ruanda “està mort”

barcelona

L’Eurocambra esperarà al TJUE per decidir sobre l’escó de Comín

barcelona