Política

ERC vol que el Parlament insti al govern a mantenir els ajuts a la Bressola

ERC atribueix el tancament de la Bressola de Càldegues a “la manca de resposta de la major part de les administracions locals de proximitat i a les rebaixes de subvencions de la Generalitat”

El prup arlamentari d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) al Parlament de la Catalunya autònoma ha presentat una proposta de resolució per debatre's en comissió en què el Parlament “lamenta el tancament de la Bressola de Càldegues i insta el Govern de Catalunya a mantenir almenys els ajuts econòmics per a l'any 2011 per al manteniment de la xarxa escolar de la Bressola a la Catalunya Nord i a comprometre's a evitar el tancament de més centres”.

També, la portaveu d'educació al Parlament i portaveu del Grup Parlamentari d'ERC, Anna Simó, ha presentat preguntes sobre els ajuts a la Bressola perquè el Govern les respongui per escrit. ERC vol saber “quines gestions ha fet amb les institucions cerdanes i de l'Estat francès per al manteniment de l'escola Bressola de Càldegues”. Així mateix pregunta “si les aportacions que farà la Generalitat de Catalunya al 2012 seran suficients per assegurar l'excel·lència pedagògica que acredita la Bressola i per assegurar el funcionament i manteniment de la Xarxa d'escoles la Bressola a la Catalunya Nord”. Per ERC “sense un protocol de relacions o un conveni estable per mitjà del Departament d'Ensenyament que doni seguretat de futur per al manteniment de la xarxa escolar de la Bressola (...) cada any ens trobarem igual i la Bressola amb l'ai al cor”.

Per Joan Ridaura, president d'ERC a Catalunya Nord, “el tancament de Càldegues és degut a la manca de resposta de la major part de les administracions locals de proximitat i a les rebaixes de subvencions de la Generalitat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Pere Rodríguez
Alcalde de Montmeló (PSC)

“És prioritari generar oportunitats d’habitatge”

Montmeló
Núria Badosa
Cap de l'oposició ( Junts) a Bescanó

“La tasca de governar hauria de ser més cooperativa”

Bescanó
Guerra a Gaza

L’Estat espanyol nega el permís per atracar a un vaixell amb armes per Israel

Barcelona
Estats Units

Dur interrogatori de la defensa de Trump al seu exadvocat, Michael Cohen

Barcelona
Guerra a Gaza

Sud-àfrica insta el Tribunal Internacional de Justícia a evitar l’ofensiva a Rafah

Barcelona
Olot

Polèmica en el ple per no deixar intervenir els veïns del Morrot

Olot
Guerra a Gaza

Tensió al govern israelià per la governança de la Franja després dels combats

Barcelona
judicial

Òmnium fa saber a García-Castellón que Oleguer Serra està exiliat a Suïssa

barcelona
Guerra a Gaza

Cinc soldats israelians moren per foc amic al nord de la Franja

Barcelona