Política

Regidors i assessors de Burjassot renuncien a la paga de Nadal

La mesura ha estat presa en solidaritat amb el funcionariat que veurà esquinçada la seua nòmina

Els regidors i assessors de l'equip de govern de l'ajuntament de Burjassot han renunciat a la paga extra de Nadal i el diners que s'estalvie s'adreçarà a finançar objectius prioritaris d ela corporació malgrat l'estret marge de moviment que permet el decret de retallades.

Amb aquesta mesura, els regidors i assessors del PSPV-PSOE, Bloc-Compromís i Esquerra Unida, components de l'equip de govern municipal, denuncien la minvada de drets laborals que suposa eliminar una paga extra als funcionaris per quan que suposa llevar més del 7% del salari base al conjunt de treballadors que tenen la categoria de funcionaris públics.

També es denuncia com a hipòcrita, la mesura de no pagar la paga extra als polítics i de haver considerat aquesta qüestió de manera automàtica al decret que es dicta la mesura per al conjunt del funcionariat. Els compoents de l'equip de govern de l'ajuntament de Burjassot consideren que aquesta actitud suposa la creació de dues castes diferenciades a l'Ajuntament i és per això que han decidit renunciar de “motu propi” a la paga de Nadal, per mostrar el seu “desacord amb aquesta injustícia”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.