Política

Sobiranisme

Pancartes rebaixades per la independència

L'empresa Tot Rètol d'Igualada fa un 60% de descompte en les pancartes per a la Diada si demanen de forma explícita la independència

Vol contribuir a fer extensiu el missatge amb vista a la manifestació de l'11-S

Un 60% de descompte. Aquesta és la rebaixa que l'empresa igualadina Tot Rètol ofereix a tots aquells que vulguin lluir una pancarta independentista durant la manifestació de la Diada. Per beneficiar-se de l'oferta només hi ha una condició: la pancarta ha de demanar explícitament la independència de Catalunya. “Nosaltres compartim plenament aquest missatge i volem posar el nostre granet de sorra perquè arribi al conjunt de la societat i als nostres polítics de manera clara, entenedora i inequívoca”, explica el dissenyador gràfic Joan Torrents, propietari de l'empresa.

Posem per cas que encarreguem a Tot Rètol una pancarta de 3 a 5 metres amb qualsevol lema. Segons la tarifa, hauríem de pagar al voltant de 20 euros per cada metre quadrat de lona. Amb el 60% de descompte, però, aquest preu oscil·laria entre els 6 i els 8 euros, en funció de la mida exacta de la lona. “Amb l'oferta no guanyem res, la quantitat que paga el client cobreix el cost del material i nosaltres assumim la mà d'obra; farem un esforç, en el sentit de dedicar-hi temps, i no posem cap límit: farem tantes pancartes com ens encarreguin”, comenta Torrents.

La promoció, batejada amb el nom de Pancartes x la Independència, va començar a mitja setmana i s'ha traslladat també a les xarxes socials. Durant aquests dies, Tot Rètol ha rebut algunes trucades i correus electrònics de persones interessades en l'oferta, tot i que l'empresa preveu que les comandes es concentraran la setmana vinent, a mesura que es vagi apropant l'11 de setembre. Segons Torrents, l'objectiu d'oferir pancartes a bon preu és col·laborar “per fer més extensiu el missatge independentista” amb vista a les manifestacions que se celebraran arreu del país. Afegeix, però, que l'oferta també servirà per promocionar Tot Rètol i els productes de l'empresa, que fa 25 anys que treballa en el sector de la retolació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Junts+ guanyaria a Girona, segons el sondeig de TV3

GIRONA
POLÍTICA

Illa, guanyador amb 37 o 40 escons, seguit de Junts (33-36) i ERC (24-27), segons el sondeig de 3Cat i RTVE

BARCELONA
Guerra a Gaza

Egipte se suma a la demanda per genocidi contra Israel al TIJ

Barcelona
Guerra a Gaza

L’exèrcit israelià reprèn l’ofensiva al nord de l’enclavament palestí

Barcelona
Guerra a Gaza

Biden afirma que hi hauria “un alto el foc demà” si Hamàs allibera els ostatges

Barcelona

La participació a les 18 hores s’alenteix i s’equipara a les més baixa del 2021

BARCELONA
guerra a europa

S’intensifiquen els atacs russos a Khàrkiv

barcelona

Els candidats voten fent crida a la participació amb alguns laments pel col·lapse a Rodalies

BARCELONA
política

En marxa la jornada electoral del 12M amb més de 2.500 col·legis per anar a votar

barcelona