Política

Els socialistes de Torrent manifesten desconfiança amb el govern local

Les promeses incomplides deixen infraestructures en el camí amb l'excusa de la crisi

El Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Torrent ha fet pública una nota d epremsa mitjançant la qual manifesta la clara desconfiança i distanciament del govern local que sustenta una majoria absoluta degut al suport del PP.

En aquesta nota feta pública lamenta que els majors de la ciutat, no puguen gaudir encara del Centre Assistencial, Social i Cultural que el PP havia d'haver posat en marxa en el carrer Sant Gaietà, degut al retard i la paralització de les obres del Pla Confiança.

Exactament igual succeïx amb la remodelació del Mercat Central que tenia prevista inicialment la seua finalització, segons els populars, en 2011 i que igual que està passant amb la “Casa del Major” no s'han complit els terminis previstos per a l'inici i l'execució de les dites obres.

Des del Grup Municipal Socialista sorprèn la falta d'interés i predisposició que demostra el Govern local del Partit Popular, a exigir a la Generalitat i impulsar les mesures que facen possible la celeritat en el desenvolupament dels dits projectes, el mateix que succeïx amb una altra sèrie d'inversions i infraestructures que el PP ha sigut incapaç de fer realitat en Torrent.

“Con fiança”

Pere Rossell

Efectivament, si s'ha de parlar de fiança, de fiabilitat, s'ha de dir que en el PP de Torrent sols confia el PP de Torrent i en pau. Sí, efectivament és així perquè després d'haver canviat d'alcaldessa per decret i de mantenir un cartell anunciador d'un hospital que mai no s'ha fet i dubten que s'hi farà, la política municipal que s'hi desenvolupa no atreu més confiança que la que li atorguen els amics, els coneguts i els saludats dels “populars” torrentins, susceptibles d'obtenir pessebre ara o d'ací a poc.

Ningú no confia sobre la construcció de la nova escoleta, per molt que hagen començat obres al solar que hi havia reservat. Ningú no confia amb el banc d'aliments, més que les famílies que es nodreixen cada setmana dels productes que els hi faciliten, ningú no confia amb una sanitat que ha començat a discriminar entre els que paguen i els que no, els que tenen papers i els nouvinguts, entre els que són d'ací o d'allà.

No hi ha confiança, però tothom sap que qualsevol cosa que s'hi puga fer al poble, serà per la fiança que s'haja de dipositar i els interessos que s'hauran de pagar i que consten a la lletra menudeta dels contractes, dels tractes o de l'aparaulat que intenten amagar els que governen. No hi ha més confiança que la que crema.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.