Política

Burjassot comptarà amb un Banc d'Aliments local

El Ple de l'Ajuntament, en sessió celebrada ahir, ha aprovat una moció mitjançant la qual es pretén mitigar els efectes que la crisi econòmica provoca sobre un alt percentatge de la població, on hi ha famílies senceres que tenen serioses dificultats per poder arribar a final de mes.

la moció, presentada pel Bloc - Compromís, tracta la creació d'un Banc d'Aliments municipal i la sol·licitud al Consell perquè aprove una normativa que prohibisca la destrucció sistemàtica d'aliments en bon estat a grans superfícies i cadenes comercials.

La moció aprovada resum, amb preocupants dades estadístiques, la complicada situació de les famílies que es veuen forçades a viure sota el trespol de la pobresa.

El Banc d'Aliments de Burjassot estarà gestionat per personal municipal i no es descarta la signatura d'acords amb alguna organització no governamental perquè faça de suport estructural. Aquesta nova iniciativa disposarà d'un local o magatzem i l'equipament oportú per poder oferir un correcte funcionament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.