L'exnúmero dos del PP de Roda denuncia que rep amenaces

El regidor popular, Pedro Figueiredo, la titlla de victimista

La regidora de Roda de Berà, que va desvincular-se del PP el passat 25 de juny, va explicar que va rebre una trucada d'una veu femenina avisant-la que a la seva bústia hi havia una nota. Segons la denúncia, feta a través d'un comunicat, Paqui González, que ahir no va estar localitzable durant tot el dia, lamentava que se li exigia la renuncia al càrrec com a regidora abans del dia 7 de juliol. «Se m'atorgava un termini de 24 hores per retornar la meva acta de regidora i m'amenaçaven, si no ho feia, d'airejar mentides sobre la meva vida privada i, a més, es llançaven amenaces contra la meva família», explicava. González deia en el comunicat que, segons ella, els «principals sospitosos» són els integrants dels partits polítics perjudicats amb la ruptura del pacte, el PSC i el PP.

Justificació dels fets

Segons l'únic regidor del PP i excompany de partit de González, Pedro Figueiredo, les declaracions d'acusació que va fer ahir la regidora «són fruit del seu victimisme per justificar els fets que ha protagonitzat en les últimes setmanes». Segons el regidor popular, el fet que la direcció provincial del PP demanés a González que tornés l'acta de regidora després de trencar amb el partit, «una actuació que segueix el protocol habitual», deia Figueiredo, «ha pogut dur la regidora a justificar-se d'aquesta manera. Però és ella qui té l'última decisió». De fet, el regidor va dir que, si continua acusant el PP, es veurà obligat a denunciar-la per falsedats.

Una acusació inoportuna

D'altra banda, l'alcaldessa de Roda, Maite Huerta (PSC), va respondre a les acusacions de la regidora i va qualificar-les d'«inoportunes» i la va acusar d'extrapolar «uns fets que no tenen rellevància». Segons Huerta, en cap moment, ni ella ni els integrants de la seva formació política, han dirigit cap tipus d'amenaça cap a González. «Sempre la tenim en compte a les reunions i en els temes que debatem dins l'Ajuntament. No teníem constància d'aquestes amenaces, que tots algun cop hem rebut, i crec que no hauria de donar tanta importància als fets».

«No li hauria de donar tanta importància»

Per la seva banda, l'alcaldessa del municipi, Maite Huerta (PSC), va respondre a les acusacions de la regidora i va titllar-la d'«inoportuna i d'extrapolar uns fets que no tenen rellevància». Segons Huerta, en cap moment ni ella ni els integrants de la seva formació política han dirigit algun tipus d'amenaça cap a González. «Sempre la tenim en compte en totes les reunions i temes que debatem dins l'Ajuntament. No teníem constància d'aquestes amenaces, que tots algun cop hem rebut, i crec que no li hauria de donar tanta importància».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El perdó dels descendents d’esclavistes

Londres
Francisco García Lorenzana
Cap de l’oposició a la Roca del Vallès (PSC)

“Hem fet una política útil i de mà estesa des del principi”

La Roca del Vallès
Xavier Juncà
Cap de l’oposició a l’Ajuntament de Camprodon (+Camprodon-ERC-AM)

“Volem un Camprodon que tingui vida tot l’any”

Camprodon
política

Rull convoca un ple de tràmit el 26 sense candidats

barcelona
pròxim orient

Hezbol·là amenaça Israel i Xipre amb lluitar “sense límits” si “s’imposa” una guerra en el Líban

barcelona
unió europea

Els ultraconservadors són ara el tercer grup de l’Eurocambra

barcelona
aràbia saudita

Almenys 550 pelegrins morts per cops de calor a la Meca

barcelona
estat espanyol

El TC anul·la la condemna per prevaricació a Magdalena Álvarez

barcelona
POLÍTICA

Encarregaran un segon peritatge sobre l’espionatge a Viñuales

Tarragona