Política

El regidor d'Esquerra Unida de Montserrat ha estat destituït del govern

L'alcalde assegura que la responsabilitat de governar passa pel diàleg

Des que es va formar l'equip de govern en juny de l'any passat, s'ha anat fent la tasca de govern des del diàleg i intentant el consens cada setmana en les reunions dels dilluns, tal i com així ho assegura l'actual alcalde de la vila, Josep Maria Más.

En unes ocasions més fàcils i en altres més complicat. Han intentat des de fa diversos mesos arribar als acords més complicats i difícils, segons les tasques que es varem comprometre a l'inici de la legislatura, que son la modificació de la relació de llocs de treball de l'ajuntament, les ordenances municipals esdevingudes del pla d'ajust i el pressupost 2013.

Tant el PSPV com AIGUA entenen que formar part de l'equip de govern vol dir, dialogar, debatre i consens, doncs el que s'ha produït en els últims mesos ha sigut que després de fer les reunions de treball i fer les propostes des de l'equip de govern, Vicent Campos després de fer les reunions amb els seus companys de partit, que també acudien a les reunions de l'equip de govern, en distintes ocasions ha votat en contra de les propostes que s'han dut als plens dels últims mesos, com per exemple l'ordenança de les direccions d'obres, les obres del pla director d'aigua potable, projectes de seguretat i salut de les obres del pla director d'aigua potable, la taxa per a crear un cens d'animals de companyia. En la última reunió de dilluns passat les postures al respecte de les ordenances, relació de llocs de treball i pressupost 2013 van quedar definides per cada partit, tant per part d' EUPV com per part d'AIGUA com per part del PSPV. La posició d' EUPV (Vicent Campos més tres companys) va ser que no estaven a favor de cap de les propostes. Aleshores, tornant a la pregunta inicial de què vol dir formar part d'un equip de govern, entenen tant el PSPV com AIGUA, que aquestes no son les formes i que no poden continuar amb esta situació i més si els'ha d efer és l'aprovació dels pressupostos de l'any 2013. Es per això que ahir a les 13 hores li van comunicar al company Vicent Campos que avui signaria les resolucions per llevar-li les delegacions de la regidoria de manteniment, medi ambient i agricultura, en tot el que comporta que és que ja no estarà alliberat i que ja no formarà part de la junta de govern municipal.

A partir d'ara el govern municipal passarà per les reunions amb els regidors del Partit Popular i per les reunions amb el company d' EUPV .

La responsabilitat de governar passa pel diàleg entre les forces polítiques de la corporació municipal i l'esforç que s'ha de dedicar està garantit perla nostra responsabilitat i el nostre compromís amb el poble de Montserrat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
guerra a europa

Un avió militar rus viola l’espai aeri de Suècia

barcelona
Memòria democràtica

Homenatge als ebrencs republicans morts pel franquisme a la presó de Pilats

Barcelona
estat francès

Primeres tensions al nou Front Popular francès per aturar a Le Pen

barcelona
Política

El relator de l’ONU sobre les minories avisa que fiscals i jutges han d’aplicar la llei d’amnistia

barcelona
Política

Agre comiat de Núria Marin com a alcaldessa de l’Hospitalet

Barcelona
Política

Albiach creu que “l’única” opció és un govern “progressista”

barcelona
Política

El PP veu “raonable” que els fiscals del procés es rebel·lin contra l’amnistia

barcelona
Política

Dimiteix de l’executiva d’ERC l’eurodiputat Jordi Solé

barcelona
Política

Illa insisteix en donar resposta a la “singularitat” de Catalunya en el finançament

barcelona